Fra fabrikkarbeider til eiendomsmillionær

(2 omtaler)

kr495.00

Varenummer: 1

Beskrivelse

En detaljert fortelling om hvordan jeg, Kfrihet, ble eiendomsmillionær. Boken gir et detaljert og ærlig innblikk i historien bak mine private eiendomskjøp. Jeg deler alle tall åpent med konkrete detaljer på hvilke kjøp, betingelser og fortjeneste jeg har hatt. Fra mitt første boligkjøp som 20-åring, til min siste feriebolig som 34-åring. Avslutningsvis i hvert kapittel deler jeg mine største lærdommer og gir tips til hvordan du kan gjøre det samme.

Kostnaden for frakt kommer i tillegg.

Jeg tror dette blir boken for deg som ikke liker bøker. I stedet for å skrive som en lærebok med alle regler og formaliteter i kronologisk rekkefølge, skriver jeg en historie. Min historie. Regler og formaliteter tas naturlig opp underveis. Det gir kontekst, som jeg tror vil gjøre det lettere å forstå.

Tror dette kan bli årets ærligste bok. Jeg deler mye. Der andre investorer holder kortene tett til brystet legger jeg frem alle kortene mine. I tillegg forklarer jeg deg hva kortene betyr og hva jeg tenkte da jeg satt med de på hånden. Og når jeg mener at jeg deler mye, så mener jeg nesten alt: Fremgangsmåten til finansieringsbevis, vurderinger i budrunder og erfaringer etter kjøp med mer. Jeg deler både hvilke rentesatser jeg har og i hvilken bank jeg har fått renten i.

Merk: Dette er ikke en lærebok, og jeg er ingen økonom. Kun min personlige historie om hvordan jeg ble eiendomsmillionær, og ingen oppskrift på hvordan du kan bli det. Derfor er synspunkter, formeninger eller handlinger som fremkommer i denne boken ikke å anse som investeringsanbefalinger. Leser oppfordres til å kontrollere selv om oppgitte forutsetninger i boken er gjeldende.

Vær i tillegg oppmerksom på at tips, råd og taktikk ikke alltid fungerer som tiltenkt. Jeg understreker også at synspunktet jeg ytrer underveis, bygger på egne erfaringer og ikke er representativt for selskapene jeg jobber for, forlaget og medforfatteren til boken eller samarbeidspartnere forøvrig. Jeg oppfordrer deg som leser til å være kritisk reflektert gjennom boken og gjøre egne selvstendige analyser.

2 omtaler for Fra fabrikkarbeider til eiendomsmillionær

  1. Aasen

    Utrolig spennende og lærerik bok. Anbefaler alle sterkt denne boken, om en er interessert i å lære av en som har klart det.

  2. hobbyinvestoren (bekreftet eier)

    Digger å lese konkrete tall, og kunne se nøyaktig hva andre har gjort. Inspirerende historie om hvordan @kfrihet har bygd seg opp fra fabrikkarbeider til Drammens nye boligbaron

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.